Филтър
Препоръка
Позлатен медал Поларис и Обединена Велика ложа на България
Медалът ПОЛАРИС - Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии на съвременната индустрия.  Произведен е от най-висока проба сребро и е покрит с масивна позлата от най-висока проба злато (Au 999.9/1000 или 24 карата). Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество. На лицевата страна e изобразен символът на ПОЛАРИС. Полярната звезда Поларис-символ от древността за вярната посока. На обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано  "United Grand Lodge of Bulgaria". На гурда (страничният ръб на медала) е гравиран уникален сериен номер, който прави всеки отделен медал, различен и неповторим. Опакован е в ликсозна кутия.Подходящ подарък за новородени и за всички хора по света!  С посланието: “ Загубиш ли посоката-потърси звездата”!

421,57 лв.*
Препоръка
Златен медал 30 години Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът 30 години Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.  Медалът е поставен в опаковка с изключително високо качество. На лицевата страна e изписано 30 години. На обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".

3291,20 лв.*
Препоръка
Златен медал Ложа Заря, София в луксозна кутия
Медалът ложа ЗАРЯ е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество. Върху лицевата страна на медала е представено логото на Ложа ЗАРЯ, София и нейният патентен номер 082. Върху обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен е изписано "United Grand Lodge of Bulgaria".

3291,20 лв.*
Препоръка
Златен медал Поларис Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът ПОЛАРИС - Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество.  На лицевата страна e представен символът на ПОЛАРИС.  Полярната звезда Поларис-символ от древността за вярната посока. На обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано  "United Grand Lodge of Bulgaria". Подходящ подарък за новородени и за всички хора по света!  С посланието: “ Загубиш ли посоката-потърси звездата”!

3291,20 лв.*
Препоръка
Златен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия
Златен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия

3291,20 лв.*