Филтър
Препоръка
Позлатен медал Поларис и Обединена Велика ложа на България
Медалът ПОЛАРИС - Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии на съвременната индустрия.  Произведен е от най-висока проба сребро и е покрит с масивна позлата от най-висока проба злато (Au 999.9/1000 или 24 карата). Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество. На лицевата страна e изобразен символът на ПОЛАРИС. Полярната звезда Поларис-символ от древността за вярната посока. На обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано  "United Grand Lodge of Bulgaria". На гурда (страничният ръб на медала) е гравиран уникален сериен номер, който прави всеки отделен медал, различен и неповторим. Опакован е в ликсозна кутия.Подходящ подарък за новородени и за всички хора по света!  С посланието: “ Загубиш ли посоката-потърси звездата”!

420,21 лв.*
Препоръка
Сребърен медал Ложа Заря, София с персонално послание и уникален сериен номер
Медалът ложа ЗАРЯ е произведен чрез най-модерните технологии на съвременната индустрия.  Произведен е от най-висока проба сребро Ag 999.9/1000. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна PVC опаковка с изключително високо качество.На опаковка е изписано персонално послание от майстора на Ложа заря София към майстора на ложата, на която ще се подарява.  Върху лицевата страна на медала е представено логото на Ложа ЗАРЯ, София и нейният патентен номер 082.   Върху обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен е изписано "United Grand Lodge of Bulgaria".

245,12 лв.*
Препоръка
Златен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия
Златен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия

3286,88 лв.*
Препоръка
Златен медал 30 години Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът 30 години Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.  Медалът е поставен в опаковка с изключително високо качество. На лицевата страна e изписано 30 години. На обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".

3286,88 лв.*
Препоръка
Златен медал Ложа Заря, София в луксозна кутия
Медалът ложа ЗАРЯ е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество. Върху лицевата страна на медала е представено логото на Ложа ЗАРЯ, София и нейният патентен номер 082. Върху обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен е изписано "United Grand Lodge of Bulgaria".

3286,88 лв.*
Препоръка
Златен медал Поларис Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът ПОЛАРИС - Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество.  На лицевата страна e представен символът на ПОЛАРИС.  Полярната звезда Поларис-символ от древността за вярната посока. На обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано  "United Grand Lodge of Bulgaria". Подходящ подарък за новородени и за всички хора по света!  С посланието: “ Загубиш ли посоката-потърси звездата”!

3286,88 лв.*
Препоръка
Сребърен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия
Сребърен медал Фондация "Благотворителност и милосърдие" в луксозна кутия

245,12 лв.*
Препоръка
Препоръка
Позлатен меден медал фондация „Благотворителност и милосърдие“.
Медалът Фондация „Благотворителност и милосърдие“.е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба мед с позлата от чисто злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. 

148,31 лв.*
Препоръка
Позлатен меден медал 30 години Обединена Велика ложа на България
Медалът 30 години Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба мед с позлата от чисто злато. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Поставен е в кутия с изключително високо качество на изработка и луксозно излъчване. На лицевата страна e изписано 30 години. На обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".

247,18 лв.*
Препоръка
Меден медал 30 години Обединена Велика ложа на България
Медалът 30 години Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба мед. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Поставен е в кутия с изключително високо качество на изработка и луксозно излъчване. На лицевата страна e изписано 30 години. На обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".

245,12 лв.*
Препоръка
Сребърен медал 30 години Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът 30 години Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба сребро. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Медалът е поставен в опаковка с изключително високо качество.На лицевата страна e изписано 30 години.На обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".

245,12 лв.*
Препоръка
Сребърен медал 30 години Обединена Велика ложа на България
Медалът  30 години UGLB е произведен по най-съвременна технология за производство на медали. Характеризира се с подчертан релеф и стилна визия. Медалът е изработен от най-висока проба сребро. Поставен е в висококачествена пластмасова карта. Върху лицевата страна е изписано 30 годиниНа обратната страна е представено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано   "United Grand Lodge of Bulgaria".На аверса са изобразени 30 години. 

245,12 лв.*
Препоръка
Сребърен медал ПОЛАРИС Обединена Велика ложа на България в луксозна кутия
Медалът ПОЛАРИС - Обединена Велика ложа е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба сребро. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество.  На лицевата страна e представен символът на ПОЛАРИС.  Полярната звезда Поларис-символ от древността за вярната посока. На обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен на медала е изписано  "United Grand Lodge of Bulgaria". Подходящ подарък за новородени и за всички хора по света!  С посланието: “ Загубиш ли посоката-потърси звездата”!

245,12 лв.*
Препоръка
Сребърен медал Ложа Заря, София в луксозна кутия
Медалът ложа ЗАРЯ е произведен чрез най-модерните технологии на съвремената индустрия.  Произведен е от най-висока проба сребро. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване.   Медалът е поставен в луксозна кожена кутия с изключително високо качество.   Върху лицевата страна на медала е представено логото на Ложа ЗАРЯ, София и нейният патентен номер 082.   Върху обратната страна е отсечено логото на ОВЛБ. Във външния пръстен е изписано "United Grand Lodge of Bulgaria".

245,12 лв.*